top of page

VI FORHANDLER OGSÅ

logo-bredal.jpg
logo-quicke.png
MULTIVA_Logo_WHITE_BlackBackround_JPG.jp
logo-reno.jpg
logo-he-va.png
logo-stiga.png
logo-poettinger.png
logo-kuhn ok.png
logo-simplicity.png
Joskin-logo.png
logo-nilfisk.png
logo-praestbro.png
logo-thyregod.jpg
bredal.jpg
quicke.jpg
Forte_FX300_stubble_20190815-EMGH2556.jp
poettinger.jpg
he-va.jpg
simplicity.jpg
stiga.jpg
reno.jpg
Thyregod.jpg
Praestoe.jpg
kuhn.jpg

BREDAL

Gennem en menneskealder har BREDAL specialiseret sig i udvikling og fremstilling af kalk- og handelsgødningsspredere af høj kvalitet med tanke på en enkel betjening, billig drift og en robust konstruktion.

BREDAL kan også tilbyde vinterudstyr i kraft af sand og saltspredere. 

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på

deres website https://www.bredal.com/da/

QUICKE® 

Vores grundlægger, Karl-Ragnar Åström, var en klog iværksætter, der blev træt af håndtering af hø og gødning.
Så han begyndte at lede efter løsninger, der ville forbedre hans produktivitet, og løsningen han kom på, var at bygge Sveriges første frontlæsser.
Dette var begyndelsen på Quicke, og resten er historie. Denne opfindelse gjorde det muligt for mindre gårde let at kunne håndtere og optimere deres produktivitet. Det er i Karl-Ragnar Åströms innovative ånd, at vi fortsat udviklinger verdens førende frontlæssere og redskaber. Og med det arbejder vi nu på, at digitalisere og automatisere flere landbrugspraksis.

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på deres website:  https://quicke.dk/

Multiva

Multiva landbrugsmaskiner er udviklet med henblik på at opnå en lang levetid, og for at give de bedst mulige redskaber med det højest mulige udbytte.

Multiva er også garant for innovation. Omhyggelige og krævende fremgangsmåder ved fremstilling af maskinerne kendetegner produkterne fra Multiva. Dette gælder hele vejen fra produktudviklingen, der fokuserer på problemløsning set fra landmandens synspunkt – til produktion, hvor kvalitet og opmærksomhed på detaljer altid er i højsædet – og tilbage til marken, hvor produkter fra Multiva opnår de bedst mulige resultater, selv under vanskelige arbejdsbetingelser.

Der lægges vægt på optimal ydelse og optimale arbejdsresutater i praksis, når Multiva tester sine produkter. Der er altid et agronomisk mål, når man arbejder med maskiner i marken. Viden om, hvordan man mest effektivt opnår dette mål, er noget Multiva er kendt for. Eksempler på dette er præcise og ensartede såbede, god jordstruktur og bibeholdelse af jordens dyrkningspotentiale.

I serien af redskaber fra Multiva ses kvaliteten også gennem produktets lange levetid og de mange tilfredse brugere – brugere, der er meget vigtige for os. For at støtte og bistå vores kunder tibyder vi omfattende service og hurtig levering af reservedele sammen med vores partnere.

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på deres website: https://multiva.info/da

 

Pöttinger

Som fjerde generation begyndte vi i 1991 at udvikle den familieejede virksomhed PÖTTINGER til en internationalt førende producent. Som specialist inden for græsbehandling, jordbearbejdning og såteknik bidrager virksomheden til bæredygtigt at styrke effektivitet og kvalitet i landbruget og er blandt både kunder og partnere kendt som nogen, man kan stole på.

 

Klaus og Heinz Pöttinger (ejere)

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på deres website:  https://www.poettinger.at/da_dk

HEVA

Dansk håndværk af højeste kvalitet

Vores produktion af landbrugsmaskiner er fordelt på 2 danske fabrikker, som er specialiserede i hver deres produktgrupper. Dette er med til at sikre en høj grad af effektivitet og dermed gode leveringsbetingelser for vores kunder.

Dygtige håndværkere arbejder hver dag side om side med avancerede CNC-maskiner, svejserobotter og bukkemaskiner. Dermed opnår vi en essentiel synergieffekt, som sikrer en kontinuerlig høj kvalitet og bidrager til den høje grad af fleksibilitet, som netop kendetegner hele vores virksomhed og produktprogram.

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på deres website: https://www.he-va.com/ 

SIMPLICITY

Simplicity og Snapper er amerikanske havetraktorer med mange års udvikling bag sig. Begge mærker er en del af Briggs & Stratton gruppen. 
Foruden havetraktorer og plænetraktorer producerer de også zero turn græsklippere med en venderadius på 0 grader, se dem her.
Snapper laver også selvkørende plæneklippere til at gå bagved, se dem her.

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på deres website: https://www.mi.dk/producenter/simplicity 

STIGA

Lige meget hvordan din have ser ud, vil du med STIGA kunne være sikker på, at du kan finde en maskine, som kan opfylde alle dine plæneklipningsbehov. STIGA plæneklippere, robotplæneklippere, havetraktorer, zero turn plæneklippere og frontmonterede ridere er alle nemme at bruge. Der er tale om pålidelige og alsidige maskiner med et bredt udvalg af klippesystemer, energikilder og tilbehør: De bedste havemaskiner du kan eje, som sikrer dig en sund og smuk plæne.

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på deres website: https://www.stiga.com/dk/?gclid=EAIaIQobChMI7ayP-rPK6wIVEqWyCh02zgGMEAAYASAAEgKvMvD_BwE 

RENO

RENO er ​​en førende producent og leverandør af løsninger i trykluft og højtryksrensere til professionelle og industrielle brugere. RENO repræsenterer et stykke dansk industri historie med produktion og salg af kompressorer og trykluftudstyr siden 1952 og højtryksrensere siden 1978. I dag er vi en af ​​de største producenter i Skandinavien, og vi har udviklet omfattende viden og kompetencer indenfor vores branche. Vi løser både standard og special opgaver i RENO, og vores rådgivere kan altid finde og tilbyde den ideelle løsning til at imødekomme enhver industris behov.

RENO har i mange år, i tæt samarbejde med vores forhandlere og slutbrugere, udviklet en omfattende produktportefølje, der holder os i spidsen for udviklingen.
Vi har en bred vifte af kompressorer, luftbehandling og højtryksrensere, som sælges gennem vores skandinaviske forhandlere og på eksportmarkeder.
Vores produkter er fremstillet på vores værksteder i Danmark, Belgien og Italien, hvilket giver os mulighed for at skabe og udvikle produkter med fokus på de markeder vi er involveret i.
Desuden har RENO et stort lager af både maskiner og reservedele, hvilket giver os stor fleksibilitet og branchens hurtigste leverancer.

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på deres website: https://reno.dk/

THYREGOD

 • Thyregod A/S er en traditionsrig virksomhed som blev grundlagt tilbage i 1918 af  H.A. Norlyk. Thyregod A/S har i alle årene produceret og serviceret primært landbruget med maskiner og har gennem årene udviklet sig til en stærk medspiller på markedet.

 • Thyregod A/S har i gennem alle årene været under konstant udvikling. For at kunne sikre tilfredse kunder gør man hos Thyregod A/S meget ud af at lytte og have en god dialog og kontakt til kunderne.

 • Tim maskinfabrik blev i år 2000 opkøbt og flyttet til Thyregod, hvor man i dag producerer hele Tim vognprogrammet. Dvs. Tim tipvogn 12,5–21 ton og Tim Græsvogne GSV 40 og GSV 58 og ligeledes produceres og serviceres Tim roeoptager også i dag fra fabrikken i Thyregod.

 • Kimadan A/S var den næste virksomhed som i år 2006 blev opkøbt og flyttet til Thyregod. Kimadan A/S består af et komplet program til håndtering af gylle. Dvs. Kimadan gyllevogne fra 12-24 ton, sortjordsnedfælder og slangebomme samt Kimadan gyllemixer og gyllepumper.

 • Thyregod A/S har således i dag kunder over hele verden, fabrikken består af 22.000 m2 under tag og er i dag i besiddelse af et moderne produktionsapparat. En engageret medarbejderstab har i mange år været og er fortsat et af de vigtigste nøgleord for den fortsatte succes.

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på deres website: https://thyregod.com/da/

PRÆSTBRO

Vi er i Præstbro Maskiner A/S fokuseret på at give kunden den bedste oplevelse, uanset om det drejer sig om store eller små køb, og om det er traktorer, maskiner eller reservedele og butiksvarer. Vores produktprogram spænder bredt over maskiner, vogne og traktorer til landbrug, entreprenør, have/anlæg, skovbrug, kommuner m.m.
Vi er lokaliseret i Nordjylland, men er aktive i hele landet igennem et stort net af maskinhandlere, hvilket betyder at vores produkter vises frem flere steder i landet - kontakt os for at høre nærmere. Se programmet her på siden og kontakt vores salgsteam for at høre nærmere og få et godt tilbud."

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på deres website:https://www.prastbro.dk/

KUHN

Verdens største producent af landbrugsredskaber
KUHN er et fransk firma med fabrikker verden over. Der kører KUHN maskiner i mere end 80 lande, og med en årlig produktion på mere end 65.000 redskaber er KUHN ubestridt verdens største producent af landbrugsredskaber.

Danmarks stærkeste forhandlernet
I Danmark forhandles KUHN maskiner og redskaber, KUHN merchandise og originale KUHN sliddele og reservedele udelukkende af det landsdækkende MI forhandlernet. På MI's store centrallager i Vejle ligger vi inde med tusindvis af KUHN dele, så vi kan holde redskaberne kørende i højsæsonerne. Vi får i øvrigt dagligt leverancer fra KUHNs lager i Frankrig, så som KUHN kunde er hjælpen altid lige i nærheden.

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på deres website:http://www.mi.dk/content/kuhn

nilfisk.jpg

NILFISK

Alle ved, hvad en Nilfisk er og står for!

Der var engang hvor Nilfisk blev brugt som synonym for ordet støvsuger. Men selv om Nilfisk støvsugere ikke er nær så udbredte i dag, som de var engang, er der fortsat ingen, der er i tvivl om, hvad du taler om, hvis du nævner ordet Nilfisk.

Men faktisk er Nilfisk i dag lige så kendt for en helt anden kategori produkter, nemlig højtryksrensere. Her tilbyder de en bred, innovati serie af forskellige modeller. Serien dækker hele markedet lige fra højtryksrenseren til privaten over højtryksrensere til håndværkere og til dem, der bruges til erhverv.

Men vent – Nilfisk kan mere end det! Således spænder deres samlede produktsortiment over:

 • Almindelige støvsugere til husholdningen

 • Centralstøvsugere

 • Våd- og tørstøvsugere

 • Industristøvsugere

 • Højtryksrensere

 • Selvkørende rengøringsmaskiner

Så der er stort set ikke det rengøringsbehov, Nilfisk ikke kan dække. Hos LavprisVVS.dk sælger vi dog ikke hele deres produktsortiment. Vi fører primært de større støvsugermodeller, centralstøvsugere og en udvalgt række af deres højtryksrensere.

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på

deres website : https://new.nilfisk.com/da-dk/

Joskin-gyllevogn.jpg

JOSKIN

På kun 50 år har JOSKIN formået at blive et af de største navne i landbrugsverdenen. I dag krydser dens maskiner landskabet over hele Europa og i mange regioner i verden. Hvert år leveres maskiner til mere end 60 lande. Denne imponerende succes er tæt forbundet med virksomhedens DNA: en uafhængig familiestruktur med en iværksætterkraft og fremragende foregribende kvaliteter. Drevet af viljen til internt at mestre alle strategiske faser i produktions- og servicekæden for at optimere dem, har virksomheden hurtigt udviklet sig som en international koncern. Det har nu 5 produktionsfabrikker, der er perfekt tilpasset og strategisk spredt over det europæiske kontinent.

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på deres website:https://www.joskin.com/en

Bredal
Quicke
Multiva
Poettinger
He-Va
Simpicity
Stiga
Reno
Thyregod
Præstbro
Jonserod
Kuhn
Nilfisk
Top
Joskin
bottom of page