top of page

HAVE OG PARK AFDELINGEN TILBYDER OGSÅ

logo-simplicity.png
Honda logo.png
logo-stiga.png
logo-nilfisk.png
Ferris logo.png
Honda ATV.png

HONDA ATV

Honda ATV’ere traktorer som er designet til at gøre hårdt arbejde legende let. De er mulige at indregistrere på nummerplader til både private og erhverv. Det vil sige at ATV’en bliver indregistreret til godstransport, som kan bruges af landbrug, private, kommuner, entreprenører, på festivals pladser og mange flere.

 

Handas ATV’ere kan fås med 

- Valgfrit 2- eller 4-hjulstræk (2/4WD) – hurtigt manuelt skift mellem 2- og 4-hjulstræk

- Fast bagaksel (Swingarm Rear Suspension) med justerbare baghjulsophæng – skræddersy affjedringen til lasten

- Uafhængige forhjulsophæng (Wishbone) – for størst mulig komfort

- 5-trins elektrisk transmission (betjent med venstre tommel) med bakgear (ESP – Electronic Speed Program) – let tilgængeligt gearskifte, der hurtigt giver dig mulighed for at indlægge rette gear

- Automatisk kobling – fremragende kontrol ved lave omdrejninger og under bugsering

- Differentiale (SuretracTM) – for bedst mulige greb i underlaget

 

Honda ATV’ere kan leveres med flere forskellige vandkølede specialdesignede TRX-motorer med benzinindsprøjtning

Honda Miimo.png

HONDA ROBOTKLIPPERE 

Honda Miimo robotklipper med en kapacitet fra 400-4.000 m2 græsplæne.

Honda Miimo er utroligt støjsvag og har yderligere mulighed for støjsvag indstilling til natkørsel hvor klipperens hastighed nedsættes. 

Kantklipning giver en lige kant på plænene og spiralklipning gør at Miimo klipper tuer og hurtigt voksende områder når den møder dem. 

Miimo kan køre dag og nat og i alt almindeligt forekommede vejr i græssæsonen. Den er således ikke følsom overfor regnvejr. Unikt for Miimo er retningssensoren (YAW) som gør Miimo ekstra god til at klippe på skråninger og få det hele med. På robotklippere uden retningssensor vil forenden på grund af tyngdekraften søge ned ad en skråning og klipperen vil sjældnere nå toppen af en skråning.  

Ferris.png

FERRIS 

Ferris er din specialist i professionelle plæneklippere. Ferris har fortjent sit ry ved at levere produkter og løsninger af høj kvalitet til deres kunder igennem mere end 100 år

Du kan være sikker på, at Ferris vil holde dig med helt fremme i spidsen af den teknologiske udvikling samt designmæssigt i fremtiden. 

Ferris zero turn plæneklippere er de eneste plæneklippere i branchen, der tilbyder patenteret ophængsteknologi. Oplev den forskel, ophæng gør.

Ferris… går lidt længere!

simplicity.jpg
stiga.jpg

SIMPLICITY

Simplicity og Snapper er amerikanske havetraktorer med mange års udvikling bag sig. Begge mærker er en del af Briggs & Stratton gruppen. 
Foruden havetraktorer og plænetraktorer producerer de også zero turn græsklippere med en venderadius på 0 grader, se dem her.
Snapper laver også selvkørende plæneklippere til at gå bagved, se dem her.

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på deres website: https://www.mi.dk/producenter/simplicity 

STIGA

Lige meget hvordan din have ser ud, vil du med STIGA kunne være sikker på, at du kan finde en maskine, som kan opfylde alle dine plæneklipningsbehov. STIGA plæneklippere, robotplæneklippere, havetraktorer, zero turn plæneklippere og frontmonterede ridere er alle nemme at bruge. Der er tale om pålidelige og alsidige maskiner med et bredt udvalg af klippesystemer, energikilder og tilbehør: De bedste havemaskiner du kan eje, som sikrer dig en sund og smuk plæne.

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på deres website: https://www.stiga.com/dk/?gclid=EAIaIQobChMI7ayP-rPK6wIVEqWyCh02zgGMEAAYASAAEgKvMvD_BwE 

nilfisk.jpg

NILFISK

Alle ved, hvad en Nilfisk er og står for!

Der var engang hvor Nilfisk blev brugt som synonym for ordet støvsuger. Men selv om Nilfisk støvsugere ikke er nær så udbredte i dag, som de var engang, er der fortsat ingen, der er i tvivl om, hvad du taler om, hvis du nævner ordet Nilfisk.

Men faktisk er Nilfisk i dag lige så kendt for en helt anden kategori produkter, nemlig højtryksrensere. Her tilbyder de en bred, innovati serie af forskellige modeller. Serien dækker hele markedet lige fra højtryksrenseren til privaten over højtryksrensere til håndværkere og til dem, der bruges til erhverv.

Men vent – Nilfisk kan mere end det! Således spænder deres samlede produktsortiment over:

  • Almindelige støvsugere til husholdningen

  • Centralstøvsugere

  • Våd- og tørstøvsugere

  • Industristøvsugere

  • Højtryksrensere

  • Selvkørende rengøringsmaskiner

Så der er stort set ikke det rengøringsbehov, Nilfisk ikke kan dække. Hos LavprisVVS.dk sælger vi dog ikke hele deres produktsortiment. Vi fører primært de større støvsugermodeller, centralstøvsugere og en udvalgt række af deres højtryksrensere.

Kontakt os og hør nærmere eller se produktudvalget på

deres website : https://new.nilfisk.com/da-dk/

Honda
Ferris
Simpicity
Stiga
Top
Nilfisk
Bund
bottom of page